dilluns, 15 d’octubre del 2018

EL FANALET, NOVA TEMPORADA


El programa El Fanalet comença la seva cinquena temporada aquest dilluns 15 d'octubre recordant els testimonis de les riuades de l'any 1962 que s'incluen en el documental realitzat per Montcada Comunicació. Aquestes declaracions ens obliguen a pensar en les notícies que ens arriben de Mallorca on han perdut la vida una dotzena de persones pels efectes de les inundacions. En el cas de Montcada i Reixac, ara fa més de 50 anys, van perdre la vida 30 persones. Els testimonis dels supervivents d'aquella nit tràgica ens faran mantenir viva la memòria i el record d'aquelles famílies afectades.
D'altra banda, en el programa d'aquesta nit, recordarem la inauguració de la nova seu de la policia local de Montcada i Reixac escoltant la veu dels seus protagonistes, entre els que destaca el fill de qui va ser el primer Guardia Urbà de la localitat.
Finalment, descobrirem com és la vida en el circ, gràcies a la conversa que hem mantingut amb l'artista italiana Perla Massi, del circ Perla Show. Amb ella em parlat del circ del passat i del del futur que inclou, entre d'altres atractius animals robotitzats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada